Oprettet Af:
Jesper-koubaa@hotmail.com
Samler ind til:
SMILfonden
I år har jeg startet en indsamling for SMILFONDEN, som er en velgørende forening, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. En donation går primært til sociale arrangementer, rekreation og hospitalsfester, så familier med kronisk og alvorligt syge børn kan få en pause fra sygdom og øget livskvalitet.

En undersøgelse foretaget af Boston Consulting Group har konkluderet at 97% oplever en positiv effekt på børnenes mentale helbred og at 89% mener, at SMILfonden har en positiv indvirkning på børnenes lyst til at komme på hospitalet. Jeg har selv valgt at donere 10.000 kr. da arbejdet i SMILFONDEN fortjener stor respekt og anerkendelse, men mest af alt fordi at børn med udfordringer fortjener nogle lyspunkter i deres kamp i livet.

Tak for opmærksomheden - og husk at en god gerning ikke nødvendigvis behøver at være en donation, men husk empatien overfor andre i møder på Jeres vej.

Jeg håber i alle får et fantastisk 2023.Giv bidrag
10.650 kr.
42%
0 Dage tilbage

Jesper-koubaa@hotmail.com gav 10.000 kr.

Seneste aktivitet

 • Jonas Giersing SMILfonden
  Kære Jesper - tusinde tak for at have startet denne indsamling og for din kæmpe donation :-). Også et stort tak til jer andre bidragsydere! Jeres støtte til vores arbejde betyder alverden når vi hjælper alvorligt syge børn og deres familier til et bedre liv. På vegne af hele SMILfonden sender jeg jer en hel masse SMIL :-). Mvh Jonas, Direktør for SMILfonden
 • Kicki Swic Kicki Swic gav 100 kr.

 • Rita Winkel Rita Winkel gav 100 kr.

  Kærlighed❤️

 • Christina Andersen Christina Andersen gav 100 kr.

 • Philip Møller Philip Møller gav 100 kr.

 • K L K L gav 250 kr.

 • Jesper Koubaa Andersen Jesper Koubaa Andersen gav 10.000 kr.